Till innehåll på sidan

Tematräffar

Till varje tema finns förutom temautbildningen en tematräff med innehåll skräddarsytt för varje tema.

Alla vanlig tematräffar är inställda den här terminen, istället erbjuds 4 olika träffar för alla som arbetar med ett NTA-tema

 

Tematräffen är ett tillfälle då pedagoger som arbetar med samma tema träffas igen under en eftermiddag. Vi samarbetar med museer, högskola och företag och våra tematräffar är ett mycket uppskattat inslag i NTA-utbildningen. En tematräff består av en workshop eller föreläsning samt tillfälle till pedagogiska diskussioner kring NTA-arbetet. Våren 2021 är träffarna på museér etc inställda och istället erbjuds fyra träffar on-line med rubriken Till mänsklighetens största nytta och är ett samarbete med Nobelprismuseet. Läs mer i inbjudan nedan.

Här hittar du inbjudan till de gemensamma tematräffarna våren 2021. Där finns information om innehåll, platser, tider och datum.

Här hittar du en karta till Eggebygård där tematräffen i temat Jord äger rum.

Här hittar du en karta till Naturens hus där tematräffen i tema Från frö till frö äger rum.

 

 

Tematräff 2

Tematräff 2 vänder sig till dig som arbetar med ett NTA tema som du arbetat med tidigare och har olika innehåll varje termin. Läs mer om det aktuella innehållet i den här terminens inbjudan. en här terminen är träffen en gemensam träff för alla som arbetar med ett NTA-tema. Det är en on-lineträf med rubriken Återvinning.

De senaste årens Tematräff 2 har haft innehåll som:

Att skilja vetenskap från trams med Emma Frans
Astronomi, vetenskap och ovetenskap med Ulf Danielsson
Bedömning med Christian Lundahl
DINO med Britt Lindahl
NO och Teknikfördjupning med Hasse Persson

 

Dela:
Kategorier:
Ingress: 
Till varje tema finns förutom temautbildningen en tematräff med innehåll skräddarsytt för varje tema.